Teraz jest 16 maja 2012, o 15:57
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

GRAND HOTEL KRAKÓW na Sławkowskiej

Tutaj możesz dodać i przeczytać opinie o hotelach z całego świata. Hotele z biur podróży i indywidualne wyjazdy.

UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH Z SALWATORA Z KRAKOWA

Postprzez oszukany » 17 mar 2011, o 00:34

UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH DEWELOPERA Z KRAKOWA FIRMĘ SALWATOR. SPRZEDAJĄ NIERUCHOMOŚCI BEZ AKTÓW NOTARIALNYCH PODCZAS BUDOWY. NA KONIEC PO WYBUDOWANIU I ZAINKASOWANIU WSZYSTKICH PIENIĘDZY OKAZUJE SIĘ ŻE NIERUCHOMOŚCI SĄ ZADŁUŻONE NA WIELKIE KWOTY A FIRMA Z KTÓRĄ PODPISUJE SIĘ UMOWĘ ISTNIEJE TYLKO NA PAPIERKU Z DUŻYMI DŁUGAMI. KASA WPŁYWA BEZPOŚREDNIO DO INNEJ FIRMY ZŁODZIEI SUŁOWSKICH. NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO W MAJESTACIE PRAWA. ZŁODZIEJE OSZUKALI JUŻ KILKADZIESIĄT LUDZI.
oszukany

Re: GRAND HOTEL KRAKÓW na Sławkowskiej

Postprzez SonataDuszniki » 11 kwi 2011, o 11:25

Czy ktoś może się wypowiedzieć na powyższy temat i zweryfikować te opinie? Dzięki temu będziemy mieli pewność czy faktycznie są prawdziwe.
www.SonataDuszniki.pl - hotel,konferencje - Duszniki Zdrój
SonataDuszniki

Postprzez ja » 19 maja 2011, o 14:09

Wszystkie 100% prawdziwe. Ale myślicie, że telewizja by coś zmieniła? W hotelu Piast jest to samo
ja

Postprzez okradziony » 21 lut 2012, o 23:20

UWAGA NA ZŁODZIEI SUŁOWSKICH DEWELOPERA Z KRAKOWA FIRMĘ SALWATOR. SPRZEDAJĄ NIERUCHOMOŚCI BEZ AKTÓW NOTARIALNYCH PODCZAS BUDOWY. NA KONIEC PO WYBUDOWANIU I ZAINKASOWANIU WSZYSTKICH PIENIĘDZY OKAZUJE SIĘ ŻE NIERUCHOMOŚCI SĄ ZADŁUŻONE NA WIELKIE KWOTY A FIRMA Z KTÓRĄ PODPISUJE SIĘ UMOWĘ ISTNIEJE TYLKO NA PAPIERKU Z DUŻYMI DŁUGAMI. KASA WPŁYWA BEZPOŚREDNIO DO INNEJ FIRMY ZŁODZIEI SUŁOWSKICH. NIC NIE MOŻNA ZROBIĆ WSZYSTKO W MAJESTACIE PRAWA. ZŁODZIEJE OSZUKALI JUŻ KILKADZIESIĄT LUDZI. WYPROWADZAJĄ PIENIĄDZE Z FIRM CÓREK, KTÓRE PO KRÓTKIM CZASIE BANKRUTUJĄ . UWAŻAJCIE BO MOŻECIE KUPIĆ NIERUCHOMOŚĆ Z DŁUGIEM 160 TYS. ZŁ. I DOWIEDZIEĆ SIĘ O TYM DWA LATA PO ZAKUPIE TAK JAK JA. OKRADZIONY
okradziony

Postprzez Nikom » 27 lut 2012, o 10:13

To chyba nie to miejsce na takie wpisy. :)
sprzątanie biur kraków - sprzątanie kraków
Nikom

Postprzez LUKOS » 10 mar 2012, o 08:50

Panie 'OKRADZONIY' i 'OSZUKANY' !!!.

nie wiem jaka była intencja wpisu w tym miejscu w informacjach o hotelu :shock: . Bardziej właściwą stroną byłaby pewno "uwaga tvn".
LUKOS

Powrót do Opinie o hotelach na świecie

• Możesz rozpoczynać nowe wątki
    Możesz odpowiadać w wątkach