Teraz jest 16 maja 2012, o 16:00
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Polish Freesking Open 2012-ZAKOPANE

Byłeś gdzieś, zobaczyłeś coś ciekawego, a może masz ciekawe zdjęcia - podziel się wrażeniami z innymi!

Polish Freesking Open 2012-ZAKOPANE

Postprzez Ciekawscy » 3 lut 2012, o 15:51

Fotki z Polish Freesking Open 2012-ZAKOPANE. Byliście? Widzieliście? Tutaj macie kilka fajnych zdjęć: http://xkolba.ownlog.com/2,2012,archiwum.html - jak Wam się podobają? Czy ktoś z Was był/wybiera się na kumoterki?
Ciekawscy

Re: Polish Freesking Open 2012-ZAKOPANE

Postprzez Kama » 4 lut 2012, o 00:13

Świetne zdjęcia...nigdy nie bylam na takich zawodach ani na kumoterkach....zdjecia z zawodów i inne wyszły super....ciekawe jak autor kumoterki nam przedstawi....przyznaję, że czekam z niecierpliwością ;)
Kama

Postprzez Darek » 4 lut 2012, o 21:40

Nie wiem jakie jest Wasze zdanie ale na mnie foty robią duże wrażenie...byłem na tej imprezie i z ciekawości ogladalem wiele zdjec z tych zawodow.. choc specjaista w dziedzinie fotografi nie jestem przyznam szczerze, zezdjecia kolby wydaja mi sie naprawde dobre i ciekawe...czyktos podziela moje zdanie???
Darek

Postprzez Madzia » 5 lut 2012, o 11:16

Zdjęcia zapierają dech w piersiach, wrażenie niesamowite przyznam szczerze. Nie miałam przyjemności tam być, ale po obejrzeniu chętnie bym się wybrała
Madzia

Postprzez Neeme » 6 lut 2012, o 18:50

Super foty...czekam na więcej!
Neeme

Postprzez Agnieszka » 7 lut 2012, o 17:59

Absolutnie nic nie jest w stanie oddać panującej tam atmosfery. Ani zdjęcia, ani żadne video. Tam po prostu trzeba być ! Temperatura nie jest w stanie odstraszyć prawdziwych zapaleńców. Wspaniali, młodzi ludzie z pasją zarażają dobrym humorem. Z roku na rok impreza jest bardziej nagłaśniana w mediach. I dobrze, bo to bardzo fajna sprawa. Powinno być zdecydowanie więcej organizowanych takich imprez. Mam nadzieję, że choć kilka osób zachęciłam to zapoznania się ze sprawą i do odwiedzenia Polish Freesking Open już za rok. Im nas jest więcej tym lepiej! Promujmy tą imprezę! Gorąco pozdrawiam ;)
Agnieszka

Postprzez tomeh » 7 lut 2012, o 19:44

takie rzeczy zawsze trzeba widzieć na żywo
tomeh

Postprzez Anka » 10 lut 2012, o 12:34

kiedyś jeździłam i mam wielki senstyment do tego...nie zawsze wszedzie mogę być, więc z chęcią oglądam dobre foty/relacje z takich wydarzen...
Anka

Powrót do Zdjęcia i relacje z wyjazdów

• Możesz rozpoczynać nowe wątki
    Możesz odpowiadać w wątkach