Teraz jest 16 maja 2012, o 16:00
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Wakacje w Bułgarii, Obzor

O tym co nowego i ciekawego dzieje się w branży turystycznej

Wakacje w Bułgarii, Obzor

Postprzez irra_56 » 15 kwi 2011, o 06:11

Village Obzor położony jest na przegląd wybrzeżu Morza Czarnego między dwoma największymi miastami wybrzeża Burgas i Warna, w odległości około 60 km od siebie, około 20 km od słynnego kurortu Słoneczny Brzeg. Unikalne naturalne i warunki klimatyczne, które łączą w sobie zarówno góry, morze i leśne powietrze, gwarantuje nie tylko dobre wakacje w czystym miejscu, jak również możliwość leczenia zapalenia oskrzeli i astmy. Bogaty wybór programów rozrywkowych, dyskotek, barów, zjeżdżalni, szerokich, piaszczystych plaż, obfitość owoców i tanie tradycyjnej gościnności bułgarski. Przegląd - niewielki, romantyczny zakątek przyrody, gdzie turyści znajdą niekończące się plaże są czyste, wspaniałe panoramy skał i lasów. Morze jest zawsze cieplej o 2-3 stopnie niż w Albena i Złote Piaski. Przegląd - ośrodek rozwoju, z roku na rok przyciąga coraz więcej turystów pragnących spędzić urlop z dala od zgiełku dużych kurortów. Duża liczba przytulne restauracje i kawiarnie kuszą turystów przepyszne bułgarskie dania kuchni narodowej i słynnych na całym świecie bułgarskiego wina. I last but not least, cena jest 2-3 razy niższe niż dużych ośrodków. W ciągu ostatnich kilku lat zmienił się dramatycznie Review, na plaży otwiera wiele kawiarni, barów, niedawno wybudowany piękne duże centrum rozrywki "Castle" tuż przy plaży, dla gości w różne atrakcje wodne, parasole, leżaki, zbudował wiele nowych, małych hoteli. Dla dzieci, przegląd jest park rozrywki, place zabaw dla dzieci. Morze w Obzor jest płytka, nadaje się do kąpieli dzieci.
Villa Reny jest tylko 50 metrów od morza z pięknym tarasem kawiarni z widokiem na morze. Hotel typu dwuosobowy (oddzielne dla dwóch, trzech). Każdy pokój posiada WC, łazienka, prysznic, TV kablowa, mini bar, taras. 4 miejsca na parking i Internet, transfer z / na lotnisko.
irra_56

Re: Wakacje w Bułgarii, Obzor

Postprzez MoonHostel » 19 maja 2011, o 09:53

Wszystko fajnie i wierze,ze taki obóz może być bardzo przyjemny,obfituje w mnóstwo atrakcji,ale może mimo wszystko wstawisz jakieś zdjęcia tego obiektu? Wtedy każdy mógłby zobaczyć jak to wygląda.
MoonHostel

Postprzez HotelOrlik » 21 cze 2011, o 13:29

Witam Wszystkich na forum. Oprócz zdjęć przydałyby się także opinie tych użytkowników którzy korzystali z takiej formy wypoczynku. Co o tym sadzicie? Ja nigdy z nimi nie wyjeżdżałem,więc nie mogę nic powiedzieć.
Hotel Orlik zaprasza na wypoczynek do Krynicy Zdrój!
HotelOrlik

Postprzez joanna18 » 30 cze 2011, o 09:35

Opinie są takie że niestety Bułgaria jest brudnym krajem - takie słyszałam opinie jak w tamtym roku chciałam jechać na wycieczkę, w końcu wybraliśmy Turcję i nie żałuje trochę drożej a ile można zobaczyć np. Konstantynopol coś pięknego.
joanna18

Postprzez Komandoska » 2 sie 2011, o 20:39

Obzor jest dla ludzi o niskich wymogach - ceny w knajpach niższe niż w Polsce, można robić zakupy w supermarkecie, jest tam dużo sklepów/kramów z pamiątkami. Ulice trochę zaniedbane, tok myślenia jak za komuny. Heh, ale to tylko dodaje pikanterii i czyni miejsce ciekawszym.

Wille dla turystów są ok. Wygody przeciętnie jak w dwu** hoteliku.

Obzor spokojny i urokliwy, niemal bez hoteli i bogatych turystów, windujących ceny w innych, dużych ośrodkach turystycznych (jak np. Słoneczny Brzeg czy Złote Piaski).
Komandoska

Postprzez Kamil Włodarczy » 1 mar 2012, o 22:58

Polecam apartamenty w Słonecznym Brzegu w nowym budynku - Grand Kameli 2.
Tanie wakacje w najpiękniejszym miejscu na ziemi!
Sprawdź ceny na http://www.grandkamelia2.republika.pl/
Bezpośrednio od właściciela!
Kamil Włodarczy

Postprzez warek44 » 25 mar 2012, o 15:58

Ogółem jest ktoś w stanie powiedzieć więcej? Nigdy w Bułgarii nie byłem, a teraz przed latem wszyscy się reklamują 8-)
warek44

Postprzez Kaszubskie-Nuty_eu » 30 mar 2012, o 15:25

ja też nigdy nie byłem w Bułgarii,ale wiem że liczą się tam dwa kurorty: Złote Piaski oraz Słoneczny Brzeg. Gdzie jest lepiej,taniej? Tutaj właśnie przydałyby sie jakieś opinie kogoś,kto już miał okazję tam być.
Kaszubskie-Nuty_eu

Powrót do Newsy

• Możesz rozpoczynać nowe wątki
    Możesz odpowiadać w wątkach