Nad morzem jest kilka miejscowości,które sa godne uwagi,ale mimo wszystko wolałbym wypoczynek gdzie indziej. Co powiecie na Duszniki Zdrój w Kotlinie Kłodzkiej? To bardzo fajne miejsce.
ja jestem zakochany w Sopocie, bardzo często spędzam tam urlop z rodziną, nawet zimą czasami tam jedziemy, te miasto ma swój niepowtarzalny klimat, no i z Sopotu blisko na połwysep helski itp
ja mam najbliżej do Kołobrzegu w właściwie każdego roku tam jestem a w zasadzie kilk razy w roku , zawsze jest co robic szczególnie z dzieckime bez względu na pogodę-ale jak dziecko dorosnie troche to tez wybierzemy sie na Hel
może zabrzmi to brutalnie, ale polskie morze w kategoriach zaplecza rozrywkowego/hotelowego niestety nie wiedzie prymu i mimo to, że uwielbiam polski 'klimat' to nie wybrałbym się nad bałtyk na urlop
możecie się ze mna nie zgodzić, ale mam wrażenie, że większość miejscowości nadmorskich jest przereklamowana, na uwagę zasługuje sopot i hel
Możesz rozpoczynać nowe wątki Możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników