Zapraszam do wątku z tanimi lotami. Ofert na tanie loty jest bardzo dużo - łatwiej będzie je ogarnąć w jednym zbiorczym wątku. Jeśli znajdziecie coś ciekawego, koniecznie o tym napiszcie.
Żeby dostać na prawdę tanie bilety lotnicze trzeba mieć trochę szczęścia i poświęcić sporo czasu. Jeśli nie mamy sprecyzowanego miejsca gdzie chcemy polecieć, trzeba śledzić oferty tanich linii lotniczych - pojawiają się tam często bardzo atrakcyjne oferty! Ostatnio na przykład, widziałem loty do Oslo już od 4 zł - to chyba dobra cena :p
Wow, to na prawdę doskonała cena! Polecieliście turystycznie? Na jakiej trasie lecieliście? jak patrze na tanie loty Londyn to faktycznie można dorwać dobre okazje, ale aż tak? Super Ci się trafiło, gratuluję!
Gratuluje fajnej oferty! Ja teraz szukam czegoś z bilety lotnicze Barcelona. Z tego co się orientuję Hiszpania jest obecnie najcieplejszym krajem - trzeba korzystać Leciał ktoś z Was tanio do Barcelony?
chciałbym zapytać Was o bilety lotnicze do Londynu. Wszędzie czytam, że można znaleźć loty za bardzo niewielkie pieniądze, ale nie wiem gdzie szukać. Dodam, że nigdy wcześniej nie latałem samolotem (jeśli nie liczyć awionetki)
Możesz rozpoczynać nowe wątki Możesz odpowiadać w wątkach Nie możesz edytować swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz dodawać załączników