Teraz jest 16 maja 2012, o 16:03
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Wieczór Panieński - gdzie nad morzem?

Jeśli masz opinię o jakimś miejscu podziel się z nią z innymi.

Wieczór Panieński - gdzie nad morzem?

Postprzez Julka » 16 lut 2011, o 14:24

Cześć. Mam taki problem ponieważ organizuje mojej przyjaciółce wieczór panieński i zastanawiam się gdzie to zrobić, jakie atrakcje wybrać i wiele innych. Może macie już jakieś sprawdzone patenty, pomysły? Myślałam o jakiejś nadmorskiej miejscowości - Międzyzdroje, Sopot, Hel? Słyszałam, że bardzo dużo osób robi kawalerskie i panieńskie w Sopocie. Wiem, że tam jest wiele możliwości, ale ciekawi mnie jak to wygląda od strony finansowej?
Julka

Re: Wieczór Panieński - gdzie nad morzem?

Postprzez stani » 5 mar 2011, o 16:26

Sopot jak najbardziej, tam jest klub na klubie, jesli chodzi o sprawy finansowe to sopot nie należy do najtańszych ale tragedii też nie ma bo można sie dobrze bawić na całkiem nie duże pieniądze :D
łóżeczka - łóżeczka legrand suno - legrand suno
stani

Postprzez SonataDuszniki » 11 kwi 2011, o 11:33

A czy wieczór panieński musi być akurat nad morzem? Znam bardzo fajne miejsce w Kotlinie Kłodzkiej,więc może warto wybrac się również tam. Co o tym sądzisz?
www.SonataDuszniki.pl - hotel,konferencje - Duszniki Zdrój
SonataDuszniki

Postprzez victus » 23 gru 2011, o 12:48

Nad morze to tylko do Sopotu, miasto żyje niezależnie od pogody, każdy znajdzie coś dla siebie. Będąc w Sopocie, znajdujecie się w centralnym punkcie trójmiasta, skąd korzystając z komunikacji miejskiej szybko dotrzecie na gdańską starówkę czy skwer Kościuszki w Gdyni. jeżeli chodzi o przygotowanie planu zajęć i rozkładu imprez przed wyjazdem, to my w swojej firmie codziennie przesyłamy Gościom informację SMS, o tym co się akurat dzieje w trójmieście. Polecam.

Pozdrawiam.
VICTUS APARTAMENTY W SOPOCIE
www.victus-sopot.pl
victus

Re: obraza

Postprzez Mikołaj 24 » 25 gru 2011, o 12:34

Co to za syf taka informacja o kant dupy rozbić zjebana baba obraza dumy Mojej pierdole te mat busy na ryj
Mikołaj 24

Postprzez xbox » 9 sty 2012, o 09:47

prawde móiąc to chyba nie jest aż tak ważna miejscowośc plażą wszędzie się znajdzie a jak to ma by w jakimś lokalu czy wynajętym mieszkaniu to bez znaczenia sufity też są podobne, nie warto przepłacać za kurorty sławą płynące.. to moje zdanie
xbox

Postprzez krakk » 27 sty 2012, o 11:12

dlaczego az nad morze, wystarczy to dobrze zorganizowac na miejscu, wystarzcy ogranizacja i dobre humory a reszta sama sie zalatwi a cena bedzie duzo nizsza:)
krakk

Postprzez pisii35 » 6 lut 2012, o 23:33

a na dobre humory troszkę alkoholu i nawet w Waszym miejscu zamieszkania może być zabawa przednia!
pisii35

Postprzez gość » 7 lut 2012, o 14:56

miejscowości nadmorskie wszystkie są fajne:) Bo maja morze:) Polecam Międzyzdroje. Byłam tam z koleżankami w zeszłym roku, organizowałyśmy wspólny wypad. Mozna tam tanio wynająć kwatery prywatne,czy apartamenty - zależy od posiadanej kasy.
My wynajęłyśmy apartament z aneksem kuchennym w aquamarinie, ona jest zaraz przy plaży. Fajne warunki, koleżanka miała urodziny, więc zoorganizowałysmy jej Day SPa w pobliskim SPA. Tam jak wynajmujesz apartament to dostajesz kartę i masz zniżkę na zabiegi. fajna sprawa:-) i SPA sympatyczne - zwłaszcza masażyści:) , nazwa tego SPA trochę długa i kłopotliwa hehe "SPA Bagiński & Chabinka", mają też basen:D, Polecam!
gość

Postprzez tylkosopot » 27 lut 2012, o 14:47

oczywiscie tylko w sopocie :)
Sopot Kwatery, Sopot Pokoje w centrum 400 metrów od morza
tylkosopot

Następna strona

Powrót do Subiektywne opinie o miastach, miejscach, miejscowościach

• Możesz rozpoczynać nowe wątki
    Możesz odpowiadać w wątkach